Oleorresina de Mirra

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oleorresina de Mirra

Oli essencial amb el nom botànic Commiphora myrrha, originari de Somàlia i obtingut per destil·lació al vapor de la seva resina. 

Propietats cosmètiques: Astringent, regenerador cutani, tònic, preventiu de l’envelliment i antiarrugues.
Propietats terapèutiques: Anticatarral, antiinflamatori, antimicrobià, sedant, carminatiu, emmenagog, cicatritzant, expectorant i digestiu.
Propietats psicològiques/emocionals: Eleva el nivell de consciència i aporta equilibri espiritual.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Commiphora myrrha oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?