Oli Essencial d’Aranja

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oli Essencial d’Aranja

Oli essencial amb el nom botànic Citrus paradisi, originari dels Estats Units i de la regió mediterrània. Extracció per pressió en fred de la pell dels seus fruits.

Propietats cosmètiques: Tònic, reductor, destoxicant, anticel·lulític, liporeductor i astringent (tractament de l’acne i la pell grassa i congestionada).
Propietats terapèutiques: Depuratiu, diürètic, desinfectant i estimulant.
Propietats psicològiques/emocionals: Antidepressiu.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Citrus paradisi (grapefruit) peel oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?