Oli Essencial de Llorer

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oli Essencial de Llorer

Oli essencial amb el nom botànic Laurus Nobilis, originari del Marroc. S’obté per destil·lació al vapor de les seves fulles. 

Propietats cosmètiques: Astringent, tònic, calmant, dermoprotector, regula la secreció sebàcia (útil en cas d'acne), regenerador.
Propietats terapèutiques: Analgèsic, entineuràlgic, antirreumàtic, antiespasmòdic, aperitiu, bactericida, digestiu, diürètic, emenagog, expectorant.
Propietats psicològiques/emocionals: Estimulant mental, afavoreix la concentració i foragita els temors.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Laurus nobilis oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?