Oli Essencial de Pàtxuli

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oli Essencial de Pàtxuli

Oli essencial amb el nom botànic Pogostemon cablin, originari d’Indonèsia i obtingut per destil·lació al vapor de les seves fulles seques. 

Propietats cosmètiques: Astringent, regenerador, desodorant i tònic.
Propietats terapèutiques: Cicatritzant, diürètic, febrífug, fungicida, insecticida i sedant.
Propietats psicològiques/emocionals: Afrodisíac i aroma sensual. Aporta energia, vigor i lucidesa.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Pogostemon patchouly oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?