Oli Essencial de Pebre Negre

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oli Essencial de Pebre Negre

Oli essencial amb el nom botànic Piper nigrum, originari de l’Índia i obtingut per destil·lació al vapor dels seus fruits. 

Propietats cosmètiques: Estimulant, tònic i vitalitzador.
Propietats terapèutiques: Analgèsic, antiespasmòdic, carminatiu, diaforètic, diürètic, febrífug, laxant i rubefaent.
Propietats psicològiques/emocionals: Aroma sensual i afrodisíac masculí.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Piper nigrum (black pepper) seed oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?