Oli Essencial d’Ilang-Ilang

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Essencials

Oli Essencial d’Ilang-Ilang

Oli essencial amb el nom botànic Cananga odorata var. Genuina, originari de Madagascar i obtingut per destil·lació al vapor dels seus fruits. 

Propietats cosmètiques: Antiseborreic, regulador sebaci i equilibrador en el tractament de pells grasses i seques, tònic vitalitzador, descongestiu i destoxicant.
Propietats terapèutiques: Hipotensor i sedant.
Propietats psicològiques/emocionals: afrodisíac i antidepressiu. Afavoreix la feminitat i l’autoconfiança.

17 ml

COMPRAR

Ingredients FAQ's

Cananga odorata flower oil.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?