Oli de Jojoba

On comprar?

A la teva botiga o spa més a prop, o si ho prefereixes a la nostra botiga online

Busca una botiga o spa a prop teu

 Compra ara online

Olis Vegetals

Oli de Jojoba

Oli facial i corporal ideal per a les pells grasses, ja que normalitza l’excés de producció sebàcia i afavoreix la hidratació de la pell.

L’oli de jojoba s’obté dels fruits d’un dels arbustos més respectuosos amb el medi ambient que es coneixen, originari dels deserts americans de Sonora i Mojave. La textura més espessa d’aquest oli li atorga una immutabilitat exclusiva, no s’enranceix i aconsegueix el màxim de propietats cosmètiques.

100 ml

COMPRAR

Aplicació Ingredients FAQ's

Consells i utilització:

Ideal per a tractaments capil·lars antiseborreics i anticaspa. Aplica’l per tot el cuir cabellut i deixa’l actuar una hora com a mínim. A continuació, renta’t els cabells de la forma habitual. Afegeix 10 gotes al tint com a protecció del cuir cabellut.


VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?