Oli d'ametlles 100ml

30,50 €
En Estoc
SKU
AP00814
Oli vegetal la principal funció de la qual és aportar elasticitat i finor a la pell, amb propietats hidratants, nutritives i regenerants.L'Oli d'Ametlles és un dels olis per a massatge de més prestigi i s'utilitza com a producte cosmètic des de l'antiguitat. És la base fonamental de gairebé...
Detalls

L'oli d'ametlles dolces és un oli noble de color groc clar, inodor i de sabor dolç. Presenta un fort poder emol·lient, nutrient, suavitzant i hidratant. L'Oli d'Ametlles és molt ric en àcids grassos oleic i linoleic que afavoreixen la regeneració cel·lular i el manteniment de la funció barrera. Nutritiu, suavitzant i hidratant. Actua minimitzant la pèrdua daigua transepidèrmica. Efecte reestructurant i preventiu de la formació d'estries.

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.