De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

Oli essencial de Canyella 10ml

57,00 €
En Estoc
SKU
AE10101
L'Oli Essencial de Canyella o Cinnamomum zeylanicum oil s’obté per la destil•lació al vapor de l'escorça de la canyella.
Detalls

Aquesta espècie de canyella és la més antiga de totes: ja s'esmenta en el tractat de l'emperador Shennong (2700 aC) amb el nom de kwei. Els antics egipcis la utilitzaven contra les epidèmies i en el embalsamament de les seves mòmies. A la Bíblia s'esmenta que Déu va ordenar a Moisès que s’endugués a Egipte mirra, canyella i oli d'oliva. Els mercaders àrabs la venien als grecs i els romans intentant mantenir-ne en secret el lloc de procedència. Això va comportar que es busquessin altres rutes: es va descobrir la ruta cap a l'Índia i Ceilan via el Cap, recorreguda al segle XVI pels portuguesos. S'ha emprat tradicionalment a Orient contra la grip i els problemes digestius, reumàtics, renals i menstruals i com a estimulant general.

Les propietats cosmètiques que té són diverses: és antimicrobiana, estimulant de la microcirculació i astringent. També proporciona positivitat, concentració mental i calma. Ajuda en casos d'esgotament nerviós i estrès.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic:Tònic, és un dels olis essencials més dermoprotectors.

A Nivell Terapèutic: Analgèsic, antiespasmòdic, carminatiu, emenagog, insecticida,estimulant, estomacal.

A Nivell Psicològic: Afrodisíac, contra la depressió i debilitat general.

És un oli essencial bàsic per utilitzar per la via olfactiva com a estimulant, energètic i relaxant. Potenciador de les ganes de viure, especialment si es combina en sinergia amb la taronja i/o la bergamota.

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.