De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

Oli Essencial d'Ilang-Ilang 10ml

54,70 €
En Estoc
SKU
AE85001
És "la flor de flors" dels olis essencials. De l'ilang-ilang o Cananga odorata, se n'extreu un Oli Essencial amb notes càlides, florals, exòtiques i femenines. Des de fa anys, se’n coneixen les propietats afrodisíaques.
Detalls

El seu nom significa “flor de flors”. El nom de ylang-ylang és un derivat de Tagalog (llenguatge filipí) de la paraula ilang que significa “salvatge”, a causa del seu hàbitat natural, o d'ilang-ilan que significa “raro” definint de forma suggerent la seva excepcional i delicada essència .

Aquest arbre exòtic originari d'Àsia tropical i cultivat a Java, Sumatra, Illes Comores té grans flors delicades de color rosa, malva o groc. Desprèn un perfum intens i característic. L'essència s'obté de la varietat de flors grogues.

A Indonèsia les flors de ylang-ylang s'esquitxen sobre el llit dels acabats de casar per tal d'afavorir els desitjos d'unió i com a símbol de puresa i amor. A les Illes Moluques es prepara un ungüent de ylang-yang i flors de cúrcuma per a ús cosmètic, dels cabells, malalties de la pell i per tractar la febre i les infeccions. Al segle passat es feia servir per als cabells en l'oli de Macasar i per alleujar les picades d'insectes.

Entre les seves propietats i beneficis destaca:

A Nivell Cosmètic: antiseborreic, regulador sebaci i equilibrant en el tractament de lapell greixosa i seca, tònic vitalitzant, descongestionant i detoxificant.

A Nivell Terapèutic: hipotensor, sedant.

A Nivell Psicològic: afrodisíac, antidepressiu, afavoreix la feminitat i l'autoconfiança.

És un dels 12 olis essencials bàsics per iniciar-se a l'aromateràpia. El millor oli essencial per utilitzar per netejar la pell. I és un gran regulador de les pells greixoses i la hipersecreció sebàcia, a causa de les seves propietats antisèptiques i hidratants.

A nivell emocional té nombroses propietats, especialment per a la dona: poderós relaxant, combat l'apatia, la resignació, la insatisfacció i el mal humor. I sobretot contribueix a augmentar el poder de seducció i la sensualitat femenina.

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.