De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

Oli essencial de Cedre 10ml

43,80 €
En Estoc
SKU
AE10301
L'Oli Essencial de Cedre o Cedrus atlantica bark oil s'obté d'un dels arbres més majestuosos que hi ha a la Terra. El cedre en el regne vegetal regna com el lleó en el regne animal. El terme cedrus ve de l'àrab kedron, que significa ‘força’.
Detalls

L'oli de cedre del Líban va ser probablement el primer que es va destil•lar. Els antics egipcis l'utilitzaven per embalsamar, per a la cosmètica i per a la perfumeria. Aquest oli és un dels ingredients del mitridat, un antídot de gran renom utilitzat durant segles. El cedre és símbol de la incorruptibilitat i la immortalitat.

L'Oli Essencial de Cedre és un antisèptic general.

Aporta paciència i tolerància, proporciona una ment clara i neta. Ajuda a controlar i equilibrar la pròpia vida. Poderós calmant. Ajuda a calmar el mal humor i la irritabilitat.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: Tònic, astringent, calmant i relaxant.

A Nivell Terapèutic: Diürètic, expectorant, insecticida i sedant.

A Nivell Psicològic: Aporta paciència i tolerància davant de la tensió nerviosa i l'estrès.

És un dels olis essencials amb més propietats regeneradores per a la pell. És un Oli d'elecció en el tractament de diverses afeccions de la pell (dermatitis, èczemes, . . .). Amb importants propietats a nivell mental: aporta paciència i tolerància, claredat de pensament, constància en les coses, permet apreciar i viure a la realitat del present.

 

Ingredients

CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, LIMONENE*.

Componentes naturales de los aceites esenciales.

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.