De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

OLI ESSENCIAL DE FARIGOLA 10ml

54,70 €
En Estoc
SKU
AE75001
L'Oli Essencial de Farigola o Thymus vulgaris (thyme) oil té dues grans qualitats: una forta acció estimulant general i una notable capacitat bactericida. Regenera l'energia del cos i aporta vitalitat i coratge.
Detalls

La Farigola (Thymus vulgaris) és una planta nativa de l'Europa Mediterrània àmpliament cultivada com a herba culinària, encara que també ha estat utilitzada com a planta medicinal durant centenars d'anys. Es tracta d'una de les primeres plantes medicinals utilitzades a la fitoteràpia occidental, emprada en afeccions respiratòries, problemes digestius i prevenció i tractament de les infeccions.

A l'Antiguitat els boscos de farigola es consideraven sagrats. El seu perfum era considerat l'alè de Zeus i entrava en la combinació de l'anomenat “ramell dels déus”. Aquest ramell havia de recollir-se a l'alba, quan les plantes encara es trobaven banyades per la rosada, i estava constituït per romaní, menta i farigola, al qual s'afegia a la nit una branqueta d'hisop. Tot plegat es lligava amb tres fils d'herba trenats. Es creia que si es penjava aquest ram en una habitació, atreia la felicitat i la salut.

L'oli essencial s'obté per destil·lació aquosa o al vapor a partir de les fulles i brots florals frescos o parcialment dessecats. L'oli essencial de Farigola combina molt bé amb els olis essencials d'eucaliptus, arbre de te, llimona, lavanda i pi.

A nivell cosmètic, és un potent antisèptic, antiinflamatori, antioxidant i antimicrobià. Ha utilitzat en la fabricació de sabons. Té propietats protectores de la pell i dels cabells dels processos oxidatius, a més posseeix activitat purificant.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: dermoprotector, regenerador i tònic.

A Nivell Terapèutic: antireumàtic, antiespasmòdic, bactericida, cardíac, carminatiu,cicatritzant, diürètic, emenagog, expectorant, hipertensor, insecticida, estimulant i vermífug.

A Nivell Psicològic:regenera l'energia del cos aportant vitalitat i coratge.

És un w Oli essencial que destaca per les seves extraordinàries propietats antibiòtiques,antisèptiques i desinfectants. Potent regenerador cel·lular el que ho fa indicat per tractar una gran diversitat d'afeccions de la pell. A incloure a les fórmules magistrals d'oli de massatge per a persones que es troben en situacions de debilitat i cansament general, ja que ajuda a recuperar la vitalitat, contribueix a pal·liar l'envelliment de l'organisme i estimula la regeneració de l'energia o txi.

>

 

Ingredients

THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, GERANIOL*, EUGENOL*. *Componentes naturales de los aceites esenciales.

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.