Essencial d'Encens (Frankincense) 10ml

58,50 €
En Estoc
SKU
AE32501
L'Oli Essencial d’Encens, conegut també com Frankincense o Boswellia carterii oil nodreix en profunditat, regenera les pells madures i seques i aporta un extra de llum i vitalitat. Adequat per a la meditació, eleva i purifica la ment.
Detalls

Des de l'Antiguitat s'ha fet servir com a ambientador ia causa de les seves propietats calmants que indueixen a una respiració més lenta que afavoreix la meditació. A més, és molt utilitzat en cosmètica i perfumeria ja que actua com a antisèptic, astringent, cicatritzant i equilibrador. El seu poder tonificant el fa especialment útil per a pells amb acne o envellides perquè ajuda a eliminar el to apagat de la pell i preveu l'aparició d'arrugues.

És adequat per a la meditació, uneix cos i ment en una sola energia, alhora que afavoreix l'estabilitat emocional, donant coratge i combatent els estats d'ansietat.

Aquest Oli Esencial té propietats cicatritzants i regeneradores.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: regenerador, antiarrugues, antiedat, tònic, rejovenidor.

A Nivell Terapèutic: cicatritzant, diürètic, emenagog, expectorant i sedant.

A Nivell Psicològic: apaivaga la respiració, convida a la meditació. Gran connector espiritual.

Un dels olis essencials bàsics per al tractament de la pells madures i desnodrides, per les seves propietats regeneradores i reafirmants. Així mateix, un dels grans olis essencials purificadors dambients. També, juntament amb la mirra i el sàndal, és adequat per a la meditació ja que eleva i purifica la ment.

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.