De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

Oli essencial d'Aranja 10ml

43,80 €
En Estoc
SKU
AE60901
Oli Essencial obtingut per la pressió en fred de la closca del fruit de l'arbre Citrus paradisi, amb origen al Carib. És conegut que la seva fragància ajuda a calmar l'estrès. Antisèptic atmosfèric.
Detalls

L'origen de l'aranja no es coneix amb exactitud, encara que nombroses investigacions assenyalen que es tracta d'una cruïlla natural entre el taronger dolç i el pummelo (una espècie diferent) produït a Barbados, a les Índies Occidentals. Des d'allà, el seu cultiu es va estendre per tot el Carib, i posteriorment als Estats Units, on comença la producció a gran escala. A nivell mundial, Mèxic manté el tercer lloc en la producció d'aquest cítric juntament amb la taronja.

Els principals components de l'aranja són algunes essències volàtils, glúcids, sals minerals, pectines i vitamines A, B i C.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: L'Oli Essencial de Pomelo és un tònic, reductor, detoxificant, anticel·lulític i també liporeductor. És també un oli essencial astringent que el fan ideal per al tractament de l'acne i la pell greixosa i congestionada. Té propietats antioxidants, hidratants, és estimulant de la síntesi de col·lagen i purificant. També té propietats antienvelliment i protectores davant dels processos oxidatius de la pell. És perfecte per equilibrar les pells greixoses. A més, ajuda a combatre la cel·lulitis.

A Nivell Terapèutic: : és un oli essencial amb acció depurativa, diürètica, desinfectant i estimulant.

A Nivell Emocional: l'Oli Essencial de Pomelo ajuda a depurar i superar l'energia de les pèrdues. Ajuda també a l'adaptogènesi amb la llum, o el que és semblant, el jet lag. És un dels olis essencials que ajuda a viatgers i inspira a connectar amb altres continents i zones del món, sol influir el fet que treballi les pors intrínseces i racionals potenciant l'afany de descobriment i aventura.

És un oli essencial tremendament Yin, amb propietats depuratives a nivell corporal, cosa que en fa un gran aliat en la lluita contra les cel·lulitis i en els tractaments reductors en general. Un dels olis essencials bàsics en el tractament de les pells greixoses o amb hipersecreció sebàcia. Per incloure en les formulacions anti-estrès doncs combat el cansament, els estats malenconiós i fomenta les actituds positives.

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.