De REGAL 15€ per la teva propera compra per totes les compres realitzades durant el mes de febrer*

*descompte aplicable en una compra mínima de 100€ fins al 31/05/23, promoció no acumulable, vàlid una vegada per client.

Oli essencial de Fonoll 10ml

43,80 €
En Estoc
SKU
AE30101
L'Oli Essencial de Fonoll o Foeniculum vulgare (Fennel) oil afavoreix l'eliminació de toxines i líquids. Incrementa el dinamisme i desenvolupa la força de voluntat.
Detalls

El seu origen es remunta als egipcis i als grecs, a l'antiguitat. Més tard el seu ús es va difondre a Europa, sobre la conca mediterrània. D'Espanya va passar finalment a Amèrica on encara avui es cultiva.

Com passa amb tots els olis provinents de llavors la principal qualitat és ajudar en els processos de digestió. Per aquesta mateixa raó, se la considera un remei òptim per a problemes estomacals, com així també intestinals, ja que aquest oli té un efecte de contracció, afavorint el moviment peristàltic en casos de restrenyiment o hemorroides (on el còlon està mancat de tonicitat). L'oli de Fonoll, en banys d'immersió, també ajuda en els tractaments d'obesitat i/o cel·lulitis, atesa la seva característica desintoxicant i diürètica.

Té una fragància forta i característica.

Les propietats i beneficis a nivell cosmètic són antiinflamatoris, antimicrobians i antioxidants. Aquest Oli Essencial augmenta la voluntat per a la consecució de les metes fixades.

L'oli de Fonoll és un regulador excel·lent del cicle menstrual femení, a més d'augmentar la producció de llet i mantenir l'elasticitat de les mames durant la lactància i ajudar en problemes de la menopausa. Tot i això, el seu gran secret és que el seu ús en massatge, des de l'antiguitat, va ser usat i ho és encara (per als dos sexes) com elixir de la joventut.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: l'Oli Essencial de Fonoll té activitat antiarrugues relacionada amb la seva història com elixir de la joventut, té també propietats anticel·lulítiques i tonificants dels teixits. l'Oli Essencial de Fonoll té activitat antiarrugues relacionada amb la seva història com a elixir de la joventut, té també propietats anticel·lulítiques i tonificants dels teixits.

A Nivell Terapèutic: l'Oli Essencial de Fonoll té activitat antiarrugues relacionada amb la seva història com elixir de la joventut, té també propietats anticel·lulítiques i tonificants dels teixits.

A Nivell Emocional: l'Oli Essencial de Fonoll es recomana a les persones “cerebrals” ia tots els que tendeixen a intel·lectualitzar les seves emocions, el fonoll els ajuda a expressar i verbalitzar les seves pors. També es descriu com un protector de la llar de manera que es pot fer servir en difusor o fins i tot polvoritzar a les portes i finestres de la casa.

Aquest oli essencial important en cosmètica per les seves propietats depuratives a nivell corporal, cosa que en fa un gran aliat en la lluita contra les cel·lulitis i en els tractaments reductors en general.

És ideal juntament amb el comí per a les fórmules magistrals encaminades a equilibrar la polaritat del sistema digestiu, i compta amb propietats importants per a la dona: contribueix a equilibrar el cicle femení i té un efecte estimulador de la producció de llet materna.

/p>

 

Valoracions de Trusted Shops
Copyright © 2022-present Magento, Inc. All rights reserved.